Locuri de muncă

MANAGER SERVICII SOCIALE

Sfântu Gheoghe

Pentru poziția de manager servicii sociale, căutăm o persoană hotărâtă, cu abilități bune de coordonare, colaborare, de comunicare, si cu o sensibilitate socială.

LUCRĂTOR SOCIAL

Sfântu Gheoghe

Pentru poziția de lucrator social, căutăm o persoană hotărâtă, cu sensibilitate socială, pregătit sa lucreze si sa actioneze in favoarea copiilor defavorizati.

PEDAGOG SOCIAL

Sfântu Gheoghe

Pentru poziția de pedagog soial, căutăm o persoană calda, deschisa, cu sensibilitate socială, dornic să îmbunățească calitatea vieții copiilor.

Sfântu Gheoghe

Pentru poziția de asistent social, căutăm o persoană hotărâtă, cu sensibilitate socială, dornic să participe activ la îmbunățirea calității vieții a beneficiarilor noștri.

MANAGER PROIECT

Sfântu Gheoghe

Căutăm o persoană hotărâtă, experimentată, cu sensibilitate socială dar cu abilități dezvoltate în management, o persoană cui este confortabil să fie atent la mai multe lucruri deodată, și cine vede în spatele numerelor și literelor persoana/omul. Căutăm managerul, care consideră implementarea proiectului ceva mult mai mult decât corelarea rândurilor și a coloanelor.

ASISTENT MANAGER

Mureș

Contracte, dosare, organizare, sedinte, redactarea proceselor-verbale, păstrarea legăturii și alte activități similare – dacă toate acestea nu sunt departe de dvs., există șansa să fiți noul nostru ASISTENT MANAGER în Târgu Mureș.

PSIHOLOG

Hunedoara

Recrutăm psiholog la Petrosani. Esti candidatul ideal dacă ai o sensibilitate pentru copii si familii defavorizate, esti deschis, comunicativ, responsabil si interacționezi bine cu copii.

FACILITATOR DE DEZVOLTARE COMUNITARĂ

Odorheiu Secuiesc

Căutăm o persoană cu sudii superioare socio-umane, cu o experiență de minim 1 an în domeniul social, empatic, comunicativ si deschis.

Odorheiu Secuiesc

Avem nevoie de o persoană cu experianță în domeniu, hotărât(ă) cu o sensibilitate socială și cu un fir comunicativ.

CONTABIL, RESPONSABIL FINANCIAR

Mureș

Recrutăm o persoană cu studii superioare economice, cu găndire logică și structurală, punctuală, dar și empatic, sensibil social pentru postul de CONTABIL ȘI RESPONSABIL FINANCIAR.

COORDONATOR PROGRAM

Recrutăm coordonantor program. Ești omul nostru dacă ești un manager bun, te simți responsabil față de comunitate, ai spirit inovator si vrei sa contribui la imbunatățirea calității vieții copiilor devaforizați pe termen lung.

Mureș

Avem nevoie de o persoana dinamica si responsabila pentru a fi asistentul social al bolnavilor.