Concursul foto: Sîngeorgiu de Mureș Multicolor

Programul “Hand in Hand în Sîngeorgiu de Mureş ” din cadrul  Asociatiei „Caritas-Asistență Socială”  Filiala Organizației Caritas Alba Iulia anunță un concurs foto cu titlul Sângeorgiu de Mureș Multicolor.

Scopul este de a prezenta frumusețea comunei, bogăția culturală datorită grupurilor etnice şi valorile locale. Sperăm ca prin fotografiile trimise de voi  se va deschide o nouă perspectivă în fața localnicilor despre comuna lor, iar pentru vizitatori va stârni interesul de a cunoaște mai bine Sîngeorgiul de Mureș. Totodată, cei care vor să facă poze au șansa de a prezenta creațiile lor în fața publicului.

Fotografiile se vor încadra în două teme:
• Momente din zilele Sângeorzene
• Multiculturalitatea comunei

Un participant poate concura cu maximum 5 fotografii pe o temă. Fotografiile trebuie trimise în format electronic împreună cu foaia de înscriere la adresa handinhand@caritas-ab.ro până la data de 25 mai.

Trebuie îndeplinit următoarele condiții:

Fotogarafiile trebuie să fie de minimum 2592×1955 pixel (5 megapixel) și să fie în format jpg./jpeg. Pozele trimise trebuie să fie originale, realizate de concurenți și nu au voie să afecteze negativ imaginea niciunei persoane. Organizatorul își rezervă dreptul de a nu accepta în concurs fotografiile care nu respect regulamentul.

Prin înscrierea la concurs participanții împart dreptul de autor asupra fotografiilor cu organizatorii concursului, acceptând ca fotografiile lor să fie expuse/publicate în diferite materiale atât sub formă tipărită, cât și electronic, gratuit. Expunerea/publicarea fotografiilor de către organizatori se va face  cu indicarea numelui si titlul creației.

Formularul de înscriere

Proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014,
în cadrul Fondului ONG în România (www.eeagrants.or)

Conţinutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014.
Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului;