Copii din cadrul programului “Hand in Hand în Sîngeorgiu de Mureş ” au vizitat la Grădina Zoologică

Apropiindu-ne de sfîrşitul anului şcolar, temele devin mai scurte deci avem mai mult timp de joacă şi de excursii. Majoritatea copiilor nu au  avut ovazia să viziteze Grădina Zoologică, din acest motiv am organizat o excursie pe Platoul Corneşti din Tîrgu Mureş, cu scopul de a vizita şi Grădina Zoologică.

Elevii aşteptau cu nerăbdare ziua excursiei, numărau pe degete cîte nopţi mai trebuie să doarmă pînă o să vadă animalele sălbatice. La această excursie copii au fost însoţiţi de părinţi şi fraţi, aşa că în ziua de joi circa 50 de persoane s-au îndreptat către Tîrgu Mureş.

Atît pentru copii cît şi pentru părinţi Grădina Zoologică a fost o exoerienţă memorabilă. Au avut posibilitatea să vadă animale ca: elefantul, cangurul, leul, şerpi veninoşi, şi preferatele lor urşi bruni.

Din fericire am avut timp să ne aventurăm şi în parcul destinat copiilor de pe Platoul Corneşti.

După o zi plină de evenimente, ne-am îndreptat spre Sîngeorgiu de Mureş şi Cotuş, discutînd entuziasmaţi despre experienţele trăite.

Mulţumim conducerii Grădinei Zoologice Tg-Mureş, pentru posibilitatea oferită.