Corul Superar ne-a introdus în atmosfera sărbătorilor!

În perioada 17 — 18. decembrie corurile Superar ale Asociației Caritas Alba Iulia din Sângeorgiu de Mureș și Cotuș ne-au introdus în atmosfera sărbătorilor cu zâmbete largi, clopoțele colorate și cântece vesele.

Vineri, corurile entuziaste ale copiilor care s-au format abia în septembrie, au înălțat atmosfera ceremoniei noastre de sfârșit de an în Casa Caritas, iar sâmbătă au adus bucurie în inimile părinților și localnicilor în Casa de Cultură din Sângeorgiu de Mureș, apoi în parcul de dinaintea statuiei Petőfi Sándor.

Copii au interpretat cântece de sărbători în mai multe limbi, pe mai multe tonuri, însoțite de gesturi dinamice. Au implicat în spectacolul lor jucăuș și publicul, așadar în scurt timp părinții, pedagogii, fotografii, dar chiar și primarul comunei, au bătut tactul cu mâinile.

Toți cei, care am fost prezenți la una dintre concertele Superar, suntem recunoscători pentru copii și învățătorii lor, că prin frumusețea acestor spectacole ne-au dăruit bucurie pură în pragul sărbătorilor.

Orbán Júlia

Galerie foto >>>