Crăciun 2020

Iată, eu stau la uşă şi bat! Dacă cineva ascultă glasul meu şi-mi deschide uşa, voi intra la el şi voi sta la masă cu el şi el cu mine. (Apocalipsa 3,20)

Am citit și am auzit de multe ori că acest Crăciun va fi diferit de celelalte, din cauza restricţiilor impuse de pandemie. Cei care Îl caută pe Dumnezeu numai în exteriorul propriei fiinţe, sunt neliniștiţi …

Dragostea lui Dumnezeu nu poate fi însă limitată. Constrângerile externe nu sunt – nu au fost niciodată! – în măsură să-L oprească pe Dumnezeu să se nască și să crească în persoana care Îl primește.

Sfântul Apostol Pavel, încarcerat fiind, îi încurajează pe filipeni să se bucure (Filip 4,4). Le dorește bucuria în care trăiește el, chiar și în timp ce este închis. Nu există nicio închisoare, nicio limitare prin zidurile cărora să nu treacă dragostea lui Dumnezeu. El stă întotdeauna în prag și bate. Dacă permitem să ne inunde această iubire adevărată, bucuria și pacea lui Dumnezeu vor fi mereu cu noi.

Vă dorim ca în acest an sărbătorile de iarnă să vă fie cu adevărat diferite de ceea ce aţi trăit până acum, să fie pline de iubire adevărată și de bucuria lui Dumnezeu!

Vă dorim Crăciun binecuvântat!

În așteptarea Crăciunului primiți cu drag versiunea maghiară a cântecului Hallelujah de Leonard Cohen, în interpretarea colegilor Caritas >>>