Donație de Crăciun pentru nevoiași

„12 luni de fapte bune” — e mesajul pe care-l citeam pe roll-up-ul Gedeon Richter România, când am intrat în sala de conferință festiv împodobită în onoarea noastră.

Scopul nostru a fost acela de a  prelua cutiile cu cadouri  care au fost pregătite special pentru persoane nevoiașe de către angajații companiei producătoare de medicamente, care sărbătorește aniversarea a 120 de ani de existență. În data de 7 decembrie, noi, cei de la Caritas, am preluat mai multe cutii cu donații în care erau împachetate jucării, cărți, produse de igienă și haine pentru a le oferi familiilor sărace, în dorința de a le face împreună un Crăciun mai fericit.

Printre cutiile „Lui Moș Crăciun” s-a ascuns și un pachet cu cărți, pregătit pentru persoane vârstnice, ca o completare a donației de cărți, oferită de Gedeon Richter România în data de 1 octombrie cu ocazia Zilei Internaționale a Vârstnicilor și a donației de la început de an școlar, din data de 1 septembrie, când aceiași colegi au donat ghiozdane și rechizite copiilor care provin din familii nevoiașe.

Avem promisiunea partenerilor de la Gedeon Richter România că odată cu trecerea acestor douăsprezece luni, ecoul faptelor bune nu se va estompa.

Júlia Orbán

Articole asemănătoare:
Sărbătoare la Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice 
Cărți în cadou
Ghiozdane bine dotate