Eveniment de multiplicare la Gheorgheni

Asociația Caritas Alba Iulia – Asistență Medicală și Socială  a organizat un eveniment de multiplicare în cadrul proiectului în Gheorgheni la Căminul de Bătrâni Szent Erzsébet.

Două colege ai asociației, care au participat la evenimente de formare la Klagenfurt, Szeged și München ca parte a proiectului, au prezentat proiectul și modulele manualului ca rezultat al proiectului.

La evenimentul desfășurat la Căminul de Bătrâni Sf. Elisabeta au participat 22 de persoane. La eveniment au participat colegii azilului de bătrâni și rezidenții, care au participat la sesiuni în mod interactiv. Colegele din cadrul asociației Caritas Alba Iulia au prezentat noi abordări și oportunități de abordare a persoanelor în vârstă, în special a celor care suferă de demență.

A fost prezentat și manualul, este o versiune digitală, astfel încât liderii de grup și formatorii care se ocupă de grupuri de vârstnici îl pot folosi cu ușurință.