Formare gratuită pentru șanse egale pe piața muncii

Asociaţia Caritas Alba Iulia – Asistenţă Socială şi Medicală în luna aprilie continuă atât activitatea de formare profesională cât și promovarea proiectului „Parteneriat pentru şanse egale pe piaţa muncii” în vederea recrutării grupului țintă.

În luna curentă 13 formatori, angajați ai Asociației au susținut activitatea de formare profesională pentru cele 3 grupe din Târgu Secuiesc, Odorheiu Secuiesc și Gheorgheni. Persoanele participante la aceste cursuri de calificare de îngrijitoare copii sau îngrijitoare bătrâni la domiciliu, în totalitate 52 de persoane vor susține examenul de calificare în luna Iulie 2015 și vor primi diplome recunoscute în statele membre ale Uniunii Europene.

În următoarele luni, în cadrul proiectului „Parteneriat pentru şanse egale pe piaţa muncii”, proiect POSDRU/144/6.3/S/127884, Asociația Caritas Alba Iulia- Asistență Medicală și Socială demarează noi serii de cursuri (încă 5 grupe) în județele Covasna, Harghita, Mureș.

În acest sens în aceste județe persoane care nu au calificarea necesară pentru a fi angajate în profesiile de îngrijitoare copii/ îngrijitoare bătrâni la domiciliu, persoane care sunt angajate în profesiile mai sus menţionate dar nu dețin calificarea necesară, persoane din mediul urban sau rural aflate în căutarea unui loc de muncă,  pot să depună formularele de solicitare curs la Caritas, pot să contacteze următoarele numere de telefon: 0734-888374, 0734888403, sau să ne scrie pe adresa de email: anabella.vatany@caritas-ab.ro, denes.csiki@caritas-ab.ro.

30. Aprilie 2015