Get Up and Sing!

Corul Superar al Caritas Alba Iulia va concerta la Sala Mare a Teatrului Național Târgu-Mureș luni, 2 mai, începând cu orele 16:45. De data aceasta, corurile de copii – provenite din opt localități ardelene –, vor susține un spectacol muzical împreună ca să trezească sentimentul bucuriei în oameni.

GET UP AND SING! – așa sună ars poetica motivațională a copiilor, încurajarea pe care ne-o transmit prin cântecele lor. Copii sunt acompaniați de trei artiști consacrați: Ila Gábor, Molnár Ede, Vaughn Roberts.

E inevitabil ca de-a lungul vieții să ne confruntăm cu provocări, însă felul în care le abordăm contribuie mult la fericirea sau la nefericirea noastră.

Versurile „I get knocked down, but I get up again, you’re never gonna keep me down” sunt sursa de inspirație a concertului. În cadrul evenimentului ne vom concentra asupra acelor surse de motivație care ne îndeamnă să ne ridicăm, să mergem mai departe și să învățăm din dificultățile vieții.

Alăturați-vă nouă la o călătorie muzicală cu melodii care ne amintesc de cele mai importante surse de motivație ale vieții: viața de familie, frumusețea prieteniilor, bucuria de a lucra împreună cu ceilalți, darul relaxării și al recreerii, curiozitatea față de experiențe noi, așteptarea entuziastă a sărbătorilor și, bineînțeles, plăcerea pură de a cânta.

Participați la concertul nostru, și sărbătoriți cu noi câteva surse de motivație, care ne determină să ne trezim și să ne culcăm zâmbind în fiecare zi, indiferent de vârsta sau naționalitatea noastră.

Corul Superar al Caritas Alba Iulia

Intrare și înregistrare
Intrarea este liberă, dar este posibilă numai pe bază de înscriere AICI, sau sunând la 0726 163 233.

Partenerul principal al evenimentului este Teatrul Național Târgu-Mureș.

Articole asemănătoare
Corul Superar ne-a introdus în atmosfera sărbătorilor! >>> DETALII