Grădiniță de vară

Activitățile de vară ale grădiniței în cadrul proiectului ,,Toți pentru toți – Servicii integrate pentru incluziunea comunităților dezavantajate din Odorheiu Secuiesc au fost
organizate în Grădinița Kipi-Kopi în perioada de 6-9 iunie 2023.

Programul a început cu sosirea și primirea copiilor, urmată de micul dejun. Apoi am început activitățile tematice, fiecare zi prezentând o plantă diferită cu imagini și demonstrații. Activitățile au inclus cunoașterea produselor alimentare și cosmetice fabricate din plante, de exemplu ceai, sirop, unguent, ulei esențial, pernă aromată, calmantă. În fiecare zi am completat o fișă de activități în temă, am folosit caiete colorante, puzzle-uri și jocuri de dezvoltarea abilităților și aptitudinilor care contribuie la dezvoltarea copiilor. La sfârșitul activităților, copii au primit un prânz cald și am sărbătorit ziua petrecută împreună cu niște jocuri și am cerut feedback din partea copiilor și părinții lor.

Proiectul numit ”Toți pentru toți – Servicii integrate pentru incluziunea comunităților dezavantajate din Odorheiu Secuiesc” este finanțat în cadrul Granturilor SEE  2014-2021.

Material realizat cu sprijinul financiar al Granturilor SEE și/sau Norvegiene 2014 – 2021. Conținutul acestuia (text, fotografii, video) nu reflectă opinia oficială a Operatorului de Program, a Punctului Național de Contact sau a Oficiului Mecanismului Financiar. Informațiile și opiniile exprimate reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorului/autorilor.