Hand in Hand pentru Sîngeorgiu de Mureş!

Campania Realizează din cadrul Proiectului Hand in Hand in Sîngeorgiu de Mureş a fost concepută în noiembrie 2015 cu scopul de a aduna sugestii şi propuneri de la locuitorii din Sîngeorgiu de Mureş şi a-i mobiliza pentru rezolvarea problemelor specifice comunităţii prin voluntariat.

Au fost distribuite 2500 cupoane dintre care 100 au fost completate şi depuse în cursul celor trei săptămâni dedicate campaniei. Vă mulţumim încă o dată atât pentru timpul și entuziasmul Dumneavoastră, cât şi pentru sugestiile şi ideile propuse.

Propunerile participanţilor includ: sală pentru activităţi recreative, târg de vechituri cu scopuri caritative, mese calde pentru persoane în vârstă, amplasarea unor bănci, plantare de puieți, colectarea gunoiului și curățarea pârâului, instalarea unor standuri şi parcuri de biciclete. De asemenea, sugestiile au fost trimise la primăria comunei.

Au fost selectate cinci propuneri și cereri pentru a fi realizate în următoarele luni prin munca în comunitate şi implicarea voluntarilor: amplasarea unor bănci și coșuri de gunoi, plantarea de puieți, colectarea gunoiului și curăţarea pădurii, amplasarea şi vopsirea unor standuri pentru biciclete, precum şi fabricarea unor panouri.

Vă invităm să realizăm împreună aceste idei. Ceea ce facem pentru comunitatea din Sîngeorgiu de Mureş va fi bucuria noastră împărtăşită.

Valorifică-ţi potenţialul! Realizează ceva pentru Tine! Realizează ceva pentru mediul Tău!

Mai multe informaţii despre campanie puteţi găsi pe blogul proiectului Hand in Hand: https://akharibo.wordpress.com/2016/02/05/campania-realizeaza/