Începe-ți săptămâna zâmbind! – Concert Superar în Miercurea Ciuc

Începe-ți săptămâna zâmbind! Corul Superar al Caritas Alba Iulia a avut grijă ca participanții la spectacol să reușească acest lucru.

Luni dimineaţă micii cântăreţi aşteptau cu emoţii concertul la Consiliul Județean Harghita, dar cum au început să cânte, frica a zburat. Corul, condus de coordonatorul artistic Elana Andrews și Kosztándi Ferencz Kinga, s-a asigurat ca distracția să fie contagioasă în sală. Publicul a participat la un workshop interactiv, toată lumea a învățat repede versurile ușoare și au cântat împreună.

După o mică pauză, echipa entuziastă s-a îndreptat către Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc, ca să arate angajaților de acolo cum e să faci parte dintr-un cor Superar. Această misiune a fost, de asemenea, îndeplinită cu succes, toată lumea a cântat și a dansat, cei mai curajoși au cântat și la un instrument muzical. Adulții și copii s-au bucurat împreună de producțiile realizate, recompensându-se reciproc cu aplauze.

Toată lumea a primit din belșug zâmbete și voie bună, astfel încât să persiste toată săptămâna!

Colegii corului Superar al Caritas Alba Iulia oferă sesiuni de cor și diverse activități de lucru manual pentru copii adăpostiți în Arena Erőss Zsolt. Este vorba despre un program de intervenție socio-muzicală, o oportunitate de dezvoltare creativă pentru copii. Sesiunile de cor se desfășoară mereu cu voie bună și zâmbete pe față!

Click aici pentru a vedea mai multe fotografii.

György Mária Angéla