Întâlnirea tinerilor scriitori și actori

Au fost finalizate textele scenice scrise de tinerii participanți ai proiectului Tineri pentru schimbare al Caritas Alba Iulia în colaborare cu Róbert Csaba Szabó. Editorii de text s-au întâlnit pentru prima dată ieri cu elevii din clasa a zecea, cu profil actorie de la Liceul de Arte din Tîrgu-Mureș, care urmează să își prezinte creațiile sub îndrumarea profesorului coordonator Tivadar Barabási. Scopul întâlnirii tinerilor artiști a fost să se cunoască, iar acest lucru a fost facilitat de mentorul în orientare profesională, Áron Székely, prin activități de echipe distractive și relaxante. În câteva zile vor începe repetițiile, despre a căror desfășurare vom oferi noi informații interesante.

Galerie foto >>>

Finanțat de Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin, însă, exclusiv autorului (autorilor) și nu reflectă neapărat punctele de vedere și opiniile Uniunii Europene sau ale Comisiei Europene. Nici Uniunea Europeană, nici Comisia Europeană nu pot fi considerate răspunzătoare pentru acestea.