Interacțiuni între generații

München, Germania 03 – 07.05.2022

Trainingurile organizate în cadrul proiectului nostru finanțat de Erasmus+ au ajuns la ultima oprire. 4 dintre colegii noștri au participat la atelierul de 3 zile intitulat „Colaborări între generații” organizat de partenerul nostru de proiect, Departamentul de Educație Adulților din Arhiepiscopia Catolică Freising și Munchen.

Participanții au putut participa la mai multe programe interactive precum: proiecte sociale inovatoare, implicarea refugiaților în îngrijirea la domiciliu și a persoanelor vârstnice, bune practici de cooperare între vârstnici și generațiile tinere.

Scopurile proiectului sunt extinderea oportunităților educaționale și dezvoltare ale seniorilor, precum și împărtășirea experiențelor, know-how-ului și bunelor practici între organizațiile partenere. Alte obiective includ dezvoltarea de programe inovatoare de formare metodologică, metodologii de predare și formare pentru personalul, formatorii și voluntarii care lucrează cu grupuri mai în vârstă.

Fișiere atașate