Interes mare pentru cursurile de îngijitoare de bătrâni și de copii

În luna curentă au fost pornite încă 3 serii de cursanți cursurile de calificare profesională în calificarea de îngrijitoare bătrâni la domiciliu (câte o grupă din Odorheiu Secuiesc și Măgherani) și de îngrijitoare copii (1 grupă din Gheorgheni).

În cardul proiectului „Parteneriat pentru şanse egale pe piaţa muncii” -POSDRU/144/6.3/S/127884 implementat de către Asociaţia Caritas Alba Iulia – Asistenţă Socială şi Medicală în parteneriat cu Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare și cu Asociaţia Caritas Catolica Oradea, în luna Iunie încă 23 de persoane au fost recrutate la Asociația Caritas Alba Iulia – Asistență Medicală și Socială, numărul persoanelor recrutate ajungând astfel la 139 de persoane din cele 150 vizate.

Cursurile în număr de 7 serii în plină desfășurare se realizează în județele Mureș, Covasna, Harghita. Primele serii de cursanți au finalizat cursurile în luna Martie. În luna Iulie recrutarea persoanelor din grupul țintă continuă în județul Covasna.

Persoanele intersate de cursul de calificare “îngrijitoare copii” pot depune solicitările și pot obține mai multe informatii referitoare la modalitatea de înscriere în cadrul proiectului, cât și despre condițiile de eligibilitate la următoarele numerele de telefon: 0734-888374, 0734888403, sau pot să ne scrie pe adresa de email: [email protected], [email protected].

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

(Vatány Anabella)

30.06.2015