Kick-off meeting

The Find your way to the world of work project is funded by Iceland, Liechtenstein and Norway through the EEA and Norway Grants Fund for Youth Employment.

În 2018 decembrie, la Budapesta a avut loc primul eveniment de începere a proiectului Pregătirea tinerilor pentru lumea muncii unde au participat cinci organizaţii, partenerii proiectului. Cu ocazia întâlnirii de trei zile, s-au prezentat detaliile proiectului, sarcinile au fost atribuite fiecărui partener şi întrebările ivite au fost răspunse.

În cursul lunilor următoare vor fi selectate locaţiile, şcolile, mentorii şi trainerii. Mai multe informaţii despre acest aspect găsiţi la descrierea proiectului.

Primul pas al proiectului este de a selecta cele trei școli în care activitățile de suport vor avea loc timp de trei ani.

Astfel este deschisă oportunitatea pentru orice tip de liceu sau școală profesională să aplice. Pentru mai multe informaţii sau aplicare, contactați-ne la următoarele date de contact: zsuzsanna.bartha@caritas-ab.ro sau imola.fuzi@caritas-ab.ro.

Implemented by:

Working together for a green, competitive and inclusive Europe