La beneficiarele noastre de Ziua Femeii

Colegele de la îngrijire la domiciliu au organizat o acțiune de felicitare a beneficiarelor cu ocazia zilei de 8 Martie.

Pentru a marca valoarea zilei de 8 Martie și pentru readucerea zâmbetelor pe fețele vârstnicelor s-au împărțit felicitări la beneficiarele din Alba Iulia și Aiud. Mulți dintre beneficiare locuiesc singure iar vizitele copiilor sunt rare. Au fost plăcut impresionate de acțiunea noastră si astfel și-au amintit de anii mulți trecuți, în care ziua de 8 Martie era plină de bucurii aduse de copii dânselor.

Deasemena și la Petroșani au fost vizitate doamnele și au primit flori de ziua lor. Satisfacția noastră cea mai mare a fost că nimeni nu se aștepta și a fost într-adevăr o surpriză foarte placută pentru ele, deoarece a fost prima dată când s-au împărțit flori sau orice altceva de 8 Martie în cadrul proiectului nostru – relatează colega noastră din Petroșani. Datorită acestei activității multe dintre domane ne-au spus că au simțit într-adevăr și ele ca în data de 8 martie a fost Ziua Femeii și totodata și ziua lor, multe dintre aceste domane nu au pe nimeni și nu avea cine să le aducă o floare sau un zâmbet.

O primăvara frumoasă si un sincer La Mulți Ani!

(CIMAS Alba Iulia și Petroșani)