Medalia „PRO URBE” pentru Alexandru Kelemen

În data de 27 ianuarie Primăria Muncipiului Petroșani a acordat medalia “PRO URBE” unor cetăţeni ai municipiului pentru activitatea şi contribuţia în planul serviciilor sociale şi culturale

Alături de alte personalități marcante ale orașului, medalia a fost acordată și lui Alexandru Kelemen, coordonatorul programelor Caritas Alba Iulia din regiune: Centrului de zi ”Maria Stein”, Centrul de consiliere și sprijin ”Sfânta Varvara”, și reprezentantul serviciului de Îngrijire medicală și asistență socială la domiciliu.

Cea mai importantă distincție a orașului a fost acordată de fapt întregii echipe Caritas, pentru implicarea în viața socială a comunității, cum precizează medaliatul:  În acest sens, pentru munca de zi cu zi dorim să mulțumim colegilor noștrii din Petroșani, foști și actuali, pentru că au pus bazele unui serviciu specializat, o activitate necesară și care de cele mai multe ori aduce satisfacții profesionale doar pe termen lung. Colegi plecați și rămași,  în concedii sau pe baricade, tuturora le datorăm mulțumire pentru activitatea lor și bineînțeles promisiunea că pot găsi la Caritas prieteni și o cană de cafea.
Mulțumiri asemenea Primăriei Municipiului Petroșani pentru că este un partener stabil și implicat în grija față de cei aflați în nevoie.

Felicitări și mult succes în continuare!