Mii de culori de ziua copiilor la Caritas Alba Iulia

Organizația Caritas Alba Iulia îi așteaptă pe cei mici și cei mari cu muzică, dansuri, clowni, teatre de păpuși și dulciuri într-o multitudine de orașe și sate din Transilvania

Cum așa o zi importantă nu poate trece neobservată cei de la Caritas se pregătesc de zori să le ofere copiilor și părinților o zi în care se pot bucura de copilărie, împreună cu familia și comunitatea lor.

În Alba Iulia copiii, părinții și bunicii sunt invitați la “Lumea copiilor din Cetate” (1 iunie, orele 16). Cei mici vor fi întâmpinați de magicianul Iulian iar organizațiile din Alba Iulia vor organiza concursuri, concerte, recitaluri, dar să nu uităm nici de socata, limonada și înghețata de casă.

La Petroșani angajații Caritas vor organiza săptamâna viitoare, între 5-8 iunie, zile tematice pentru cei mici: ”Marți va fi ziua micilor bucătari, când vom pregăti împreună cu copiii salam de biscuiți și brioșe la cuptorul cu microunde. Miercuri va fi ziua picturii și vom organiza un atelier de pictură împreună cu Clubul Copiilor. Vom picta un perete al centrului cu urmele mâinilor copiilor. Joia va fi ziua activităților sportive, iar vineri vom petrece la balul mascat.”- ne povestește Izabella Eisler, de la Centrul de zi Maria Stein.

În județul Mureș cei de la Caritas vor organiza evenimente speciale la Reghin (30-31 mai) și Târgu-Mureș (28 mai-1 iunie), dar nu vor uita nici de localitățile mai mici. Astfel ei vor duce atmosfera de sărbătoare la Sângeorgiu de Mureș și la Valea Izvoarelor (1 iunie) unde copiii și părinții se vor juca împreună, vor desena și vor participa la tot felul de competiții amuzante.

În județul Harghita centrele de zi de dezvoltare și educație timpurie organizează Săptămâna Copiilor la Gheorgheni, Odorheiu Secuiesc (4-7 iunie), dar și la Vlăhița sau Joseni (2 iunie). Specialiștii Caritas se vor ocupa de cei mici oferindu-le activități educative și interactive, toate menite să ajute mămicile și familiile în activitățile lor zilnice.

Vă așteptăm cu mare drag!