Moșul ne-a vizitat și pe noi

Moș Niculae a vizitat și elevii programului școală după școală din localitățile Cotuș și Sângeorgiu de Mureș. Mare a fost surpinderea lor când în timpul activităților au auzit că cineva bate la ușă, și în scurt timp intră favoritul lor, Moșul. Imediat le-a captat atenția cu haina lui roșie care i-a ajuns până la genunchi, cu barba mare și albă și cu sacul plin de daruri. La cererea Moșului copii i-au pus un scaun în mijlocul sălii de clasă, ca el să se poată așeza și odihni puțin. Toți copii au încercat să se apropie cât mai mult de Moș, pentru a-i pipăi căciula, a-i mângâia barba și a-i pune tot felul de întrebări. Moșul  le-a răspuns cu drag și plin de elan. Copii au așteptat cu nerăbdare momentul când Moșul prietenos le-a înmânat darurile. Moș Niculae prin prezența sa, a reușit să aducă pe lângă daruri și adevărată bucurie și voie bună copiilor care, i-au promis că la anul vor fi și mai cuminți.