Mulțumiri pentru setul de instrumente ADOS!

Bucuria noastră este enormă, pentru că a sosit la noi într-o cutie voluminoasă setul de instrumente ADOS cu ajutorul căruia profesioniștii de la Centrul de Reabilitare „Sfânta Agneza” al Caritas Alba Iulia pot evalua în timp primele semne ale autismului la copii mici, și pot începe terapia de dezvoltare. Pentru achiziționarea acestor instrumente am strâns donații la cea de-a XI-a Ediție a Cercului de Donatori organizat de Fundația Comunitară Mureș, pentru asta am cerut ajutorul colegilor noștri și contribuția proiectului Erasmus+. Mulțumim pe această cale tuturor oamenilor generoși, colegilor noștri, Fundației Comunitare Mureș, proiectului Erasmus+ intitulat „Sănătatea începe în familie”, precum și companiilor Best Choise, CHD Pathologia, FarmaMedia, Lateral, Minimax, LGT Proiect, MediQuest, Nodasoft, PharmaImage, Surub Optim pentru suport!

Júlia Orbán

Articole conexe:
Câteva ore albastre >>>
Ecoul numerelor la Cercul de Donatori >>>
Să aflăm în timp, ce nu este în regulă cu copilul >>>
Diagnosticare timpurie, terapie timpurie >>>
Se poate dona pentru instrument de evaluare în stabilirea diagnosticului de autism la copii mici >>>
Familii împreună >>>
Evaluare complexă pentru familii cu copii mici >>>
Centrul de Reabilitare „Sfânta Agneza” >>>