O nouă serie de îngrijitoare de bătrâni și-a început cursurile

Proiectul „Parteneriat pentru şanse egale pe piaţa muncii” – POSDRU/144/6.3/S/127884 implementat de către Asociaţia Caritas Alba Iulia – Asistenţă Socială şi Medicală în parteneriat cu Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare și cu Asociaţia Caritas Catolica Oradea se regăsește la începutul celei de-al treisprezecelea luni de implementare.

O nouă serie de cursanți și-au început cursurile de Îngrijitoare bătrâni la domiciliu la data de 13. Mai. Cursul se desfășoară în municipiul Miercurea Ciuc, județul Harghita  cu un număr de 10 de personae care s-au înscris în prealabil.

Cursul va dura până la mijlocul lunii septembrie, cursantii urmând să participe atât la activități teoretice, cât și la activități practice. Pentru o buna desfășurare cursanților sunt oferite suporturi de curs.

În cadrul Asociației Caritas Alba Iulia – Asistență Medicală și Socială actual sunt în plină desfășurare 4 cursuri de calificare: 3 serii de îngrijitoare bătrâni la domiciliu – locațiile: Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni și 1 serie de îngrijitoare copii la Târgu Secuiesc iar 2 serii de cursanți de îngrijitoare copii din Târgu Mureș au finalizat cursurile în luna Martie.

În lunile următoare asociația va lansa noi serii de cursanți în calificările de îngrijitoare copii (2 serii) și îngrijitoare bătrâni la domiciliu (2 serii) în județele, Mureș, Harghita, Covasna. Pentru mai multe informatii referitoare la modalitatea de înscriere în cadrul proiectului cât și condițiile de eligibilitate puteti contacta următoarele numere de telefon: 0734-888374, 0734888403, sau scrieţi-ne pe adresa de email: [email protected], [email protected].

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

(Vatány Anabella)

29.05.2015