Porţi deschise la centrele de dezvoltare şi educaţie timpurie Caritas

Cei interesaţi sunt invitaţi să participe la activităţiile centrelor de dezvoltare şi educaţie timpurie din Tîrgu-Mureş, Reghin şi Odorheiu Secuiesc, unde copii până la 3 ani vor avea parte de joacă, terenuri cu obstacole, masaj pentru bebeluşi menite să ajute la dezvoltarea motrică şi la socializarea lor.

De această dată sunt aşteptaţi şi familiile care vor să se înscrie în activităţiile de grup ale centrelor care vor începe din luna septembrie.

Programul din Tîrgu Mureş
(Casa Deus Providebit, p-ţa Trandafirilor nr. 61, tel.: 0753-056928, e-mail: hajnal.palotas@caritas-ab.ro)

Luni, 5 iulie:
17.00-19.00: teren cu obstacole – târâre, mersul buşilă, rostogolire, sărituri (sala mare); joc liber, desen, joc cu plastilină (sala mică).
Marţi, 6 iulie:
9.30-12.00: joc cu diferite materiale naturale, stimulare senzorială, joc cu diferite
instrumente musicale (sala mare), masajul bebeluşului până la vârsta de 6 luni: cu începere de la orele 9.30, 10.15 şi 11.00, este necesar pătură şi ulei (sala mică).

Miercuri, 7 iulie:
9.30-12.00: teren cu obstacole – târâre, mersul buşilă, rostogolire, sărituri (sala mare); joc liber, desen, joc cu plastilină (sala mică)

Joi, 8 iulie:
9.30-12.00: joc cu plastelină, desen, joc cu mărgele, joc de ştampilare (sala mare); joc cu spumă pe oglindă, mâzgălire cu vopsea pe suprafeţe mari, orele de începere a activităţii sunt 9.30, 10.15 şi 11.00 (sala mică).

Vineri, 9 iulie:
9.30-11.00: program cu marionete, teren cu obstacolea (sala mare); joc cu diferite instrumente muzicale (sala mică).

Programul din Reghin
(Parohia romano-catolică, str. Mihai Viteazul nr. 63, tel.: 0735-735152, e-mail: eniko.kovacs@caritas-ab.ro)

Luni, 5 iulie:
10.00-12.00 (în limba română): masajul bebeluşului până la vârsta de 6 luni: cu începere de la orele 10 şi 11, este necesar pătură şi ulei.
17.00-19.00 (în limba maghiară): teren cu obstacole – târâre, mersul buşilă, rostogolire, sărituri, cântece şi zicători.

Marţi, 6 iulie:
10.00-12.00 (în limba maghiară): masajul bebeluşului până la vârsta de 6 luni: cu începere de la orele 10 şi 11, este necesar pătură şi ulei.
17.00-19.00 (în limba română): teren cu obstacole – târâre, mersul buşilă, rostogolire, sărituri, cântece şi zicători.

Marţi, 13 iulie, kedd:
17.00-19.00 (în limba maghiară): joc cu diferite materiale naturale, stimulare senzorială, joc cu diferite instrumente muzicale, joc cu plastelină, desen, joc cu mărgele, ştampilare.

Miercuri, 14 iulie:
17.00-19.00 (în ambele limbi): mâzgălire cu vopsea pe suprafeţe mari (atenţie: se vor murdări copii).

Programul din Odorheiu Secuiesc
(str. Kossuth Lajos nr. 18,  tel.: 0735-735151, e-mail: lujza.gaspar@caritas-ab.ro)

Miercuri, 7 şi 14 iulie:
10.00-12.00: teren cu obstacole – târâre, mersul buşilă, rostogolire, sărituri, joc cu mingea.
13.00-15.00 óra között: jocuri libere, joc cu plastelină, desen, joc cu mărgele, vopsirea feţelor.

Joi, 8 şi 15 iulie:
10.00-12.00: masajul bebeluşului până la vârsta de 6 luni: cu începere de la orele 10 şi 11, este necesar pătură şi ulei.
13.00-15.00: mâzgălire cu vopsea pe suprafeţe mari (atenţie: se vor murdări copii).

Cheia dezvoltării armonioasă a copilului tău este în mâna ta!