Pregătirile îngerilor

Să vină Moș Crăciun și în locuințele acelor familii, care în momentul de față probabil se confruntă cu provocări mai mari decât achiziționarea bradului de Crăciun – acesta este scopul acțiunii Cutii de Pantofi de Crăciun, populară în toată Europa, în care s-au implicat numeroase familii, companii și asociații locale și internaționale și anul acesta.

Datorită multor familii generoase și asociațiile noastre partenere din Germania și Austria – Asociația Humedica, Fundația Round Table și grupul de ajutor de al lui Elmar Karl din Biebergau – au ajuns la punctele noastre de logistică 13.315 cutii de pantofi de Crăciun. Dintre acestea 2.829 vor fi înmânate familiilor care se află în grija Asociației Caritas Alba Iulia, iar 8.448 vor fi livrate la parohiile catolice pentru a fi date familiilor nevoiașe.

„Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă fericirea, aș spune că este o cutie de iubire. Aceste cutii conțin nu numai cadouri, ci multe altele. Valori. Valori învelite în dragoste care fac să zâmbească inimile multor copii mici… Acțiunea Cutiei de Pantofi de Crăciun este una dintre activitățile mele preferate în fiecare an. Este un moment atât de uimitor încât este greu să mă exprim în cuvinte ce înseamnă, mă umplu de recunoștință că pot contribui și la fericirea unor copii mici.” – a exprimat voluntara Tamás Abigél-Annamária.

Colegii de la compania farmaceutică Gedeon Richter România au contribuit la înveselirea multor copii nevoiași cu cadouri personalizate, pregătite cu multă grijă, împodobite cu desene proprii.

Mulțumim firmelor Triplast și Melinda Group pentru asigurarea locurilor de depozitare.

Articole asemănătoare, fotografii:
Fotografii aici >>> și aici >>>
Surprize în cutii de pantofi (cadouri de la Gedeon Richter România și de la angajați)>>>
Cine o va deține acum? (voluntara Benkő Klára despre acțiunea din 2021) >>>