Premii importante obținute de Caritas Alba Iulia

Marți, 11 decembrie 2012 la Alba Iulia a avut loc Gala Voluntarilor 2012 din județul Alba – eveniment dedicat recunoașterii valorii voluntarilor, a proiectelor de voluntariat și a coordonatorilor de voluntari.

Caritas Alba Iulia a obținut două premii foarte importante:

• Premiul I la Categoria Voluntarul Anului în domeniul social  – pentru voluntara Adam Teodora, pentru implicarea sa deosebită în programele pentru copii și tineri din județul Alba.

• Premiul II la Categoria Proiecte de voluntariat în domeniul social – pentru Tabăra de voluntariat organizată în vara acestui an, prin care comunitatea Satu Mare din județul Harghita a beneficiat de sprijin în rezolvarea nevoilor locale din partea voluntarilor Caritas.

Caritas Alba Iulia mulțumește pe această cale tuturor celor care, pe parcursul anului 2012 și nu numai au oferit în mod voluntar timpul, abilitățile și competențele sale pentru a veni în sprijinul celor în nevoie, beneficiari ai organizației noastre. Tuturor le transmitem Sărbători alese și  Un An Nou cu multe realizări frumoase! (Mihaela Cristea)