Recunoaștere pentru asistența socială

În data de 28 martie a.c., Consiliul Județean Alba a organizat la Blaj un eveniment festiv de recunoaștere și promovare a programelor și proiectelor sociale, implementate cu succes în județ, de către furnizori publici și privați. Am fost premiați în două secțiuni!

Realizat în contextul Zilei Mondiale a Asistenței Sociale (21 martie), evenimentul a reunit profesioniști din domeniul social și reprezentanți ai autorităților publice. ,,Scopul era de a promova proiecte cu caracter social, împlementate cu succes în județul Alba, astfel încât acestea să devină modele de bună practică pentru autoritățile locale sau asociațiile și fundațiile din județ. Aportul acestor acțiuni a dus la creșterea calității vieții oamenilor din comunitățile unde au fost implementate.” – se poate citi pe pagina facebook a Consiliului.

Asociația Caritas Alba Iulia a fost premiată pentru acțiunea ,,Un milion de stele pentru nevoiași” și, la Secțiunea – Consolidarea sistemului de asistență socială și a profesiei de asistent social, pentru Manualul de Safeguarding al Asociației.

Mai multe fotografii despre eveniment aici >>>

Mihaela Cristea