Rezultatele campaniei „ Dăruind vei dobândi!”

Filantropia, Caritas Alba Iulia şi Diakonia a organizat o campanie de strângere de fonduri în județul Alba pentru pentru ajutorarea famiilor sărace cu muți copii

Activităţile campaniei de strângere de fonduri „Dăruind vei dobândi!”, defăşurată în perioada 15.11.2007-15.01.2008 s-au îndreptat aşa cum au făcut-o în ultimii ani asupra familiilor sărace cu mulţi copii care se confruntă cu situaţii dificile de viaţă. Majoritatea familiilor beneficiare se află în situaţie de criză fie datorită unor factori economici fie unor evenimente de viaţă neprevăzute.

Cu bunăvoinţa persoanelor care şi-au lăsat darul în cele 16 urne amplasate în diferite centre comerciale din Municipiul Alba Iulia am reuşit să strângem suma totală de 10.153 lei.
Din fondurile strânse au fost ajutate peste 200 familii sărace din Alba Iulia care au primit pachete  constând din bunuri alimentare de larg consum cât şi dulciuri pentru copii care au fost distribuite cu ajutorul angajaţilor şi voluntarilor celor 3 organizații partenere în campanie: Asociaţia “Filantropia Ortodoxă“ Alba Iulia, Organizaţia Caritas Alba Iulia şi  Societatea de Ajutorare “Diakonia” Alba Iulia.

Campania s-a desfăşurat şi în alte 15 localităţi din judeţele Alba şi Mureş, şi anume: Blaj, Sebeş, Ocna Mureş, Baia de Arieş, Aiud, Abrud, Zlatna, Câmpeni, Cugir, Sighisoara, Târgu Mureş, Târnăveni, Iernut , Luduş şi Reghin
În Municipiul Alba Iulia am fost sprijiniţi de 7 societăţi comerciale şi anume: Kaufland, Dacia S.A., Ulpia Traiana, Unirea S.A Ambient, Rebok şi Adrian, care ne-au permis amplasarea de urne în incinta magazinelor.
De asemenea am fost sprijiniţi media de partenerii noştrii locali: Ziarul Unirea şi  Radio Reîntregirea. Primăria Municipiului Alba Iuliaprin intermediul Serviciului Public de Asistenţă Socială ne-a ajutat în activitatea de distribuire a pachetelor prin punerea la dispoziţie a bazei de date privind cazurile de familii aflate în dificultate.

Mulţumim în acest sens încă o dată persoanelor care au pus bani în urne, partenerilor noştri, sponsorilor în numele tuturor celor care ne-au mulţumit nouă pentru pachetele primite.
Ne dorim ca în anul 2008 să avem o mai mare implicare a comunităţii locale pentru a-i putea ajuta pe cei care au atâta nevoie de noi.