Rezultatele colectei pentru familiile nevoiaşe

Colecta organizată în data de 19 noiembrie de Organizaţia Caritas Alba Iulia împreună cu filialele sale a reprezentat un adevărat succes. Rezultatele colectei în cifre…

Pentru Organizaţia Caritas Alba Iulia a devenit deja o tradiţie ca în fiecare an, cu ocazia sărbătorii Sfintei Elisabeta, să se organizeze o colectă pentru ajutorarea unei categorii de persoane aflate în nevoie.
Anul acesta oferta enoriaşilor din bisericile romano-catolice a fost adresată familiilor nevoiaşe.

Rezultatele colectei în cifre:
În urma colectei de Sf. Elisabeta, organizată în bisericile romano catolice din Ardeal, s-au strâns în total 102.125,7 RON (1.021.257.000 lei vechi).

Din banii strânşi vom distribui pachete cu alimente de bază şi vom acorda ajutoare financiare directe pentru 5000 de familii aflate în nevoie, astfel încât şi ei să se bucure de un Crăciun tihnit. Achiziţionarea alimentelor precum şi distribuirea colectelor vor fi organizate de către filialele şi punctele de lucru ale Organizaţiei Caritas Alba Iulia cu ajutorul voluntarilor.

Ca şi în anii precedenţi, şi rezultatul colectei din acest an ne-a demonstrat că este important să atragem atenţia societăţii că, deşi toţi ne confruntăm cu numeroase probleme, există oameni care trăiesc într-o situaţie mai precară ca a noastră. Fiecare bănuţ donat ne ajută să sprijinim famiile în ameliorarea problemelor cu care se confruntă.

Dorim şi pe această cale să mulţumim tuturor celor care au făcut
un efort pentru sprijinirea semenilor!