Rezultatul colectei pentru sinistraţii din România

S-a încheiat colecta organizată de Caritas Alba Iulia pentru ajutorarea victimelor lovite de inundaţii din România

În urma ploilor abundente şi a inundaţiilor care au urmat în multe regiuni din Transilvania şi Moldova au fost înregistrate imense pagube. Din cauza inundaţiilor a fost nevoie evacuarea a mii de persoane. De aceea, Organizația Caritas Alba Iulia, împreună cu celelalte organizații Caritas din țară a organizat o acțiune de solidaritate pentru ajutorarea victimelor lovite de inundații.

În urma colectei s-au strâns în total 201.512,50 RON. Mulțumim și prin această cale tuturor celor care prin donația lor au sprijinit această campanie.
Donaţiile vor fi întrebuinţate în cadrul programului de intervenţie în caz de catastrofe al Confederaţiei Caritas din România.

Vă reamintim că colecta organizată pe data de 27 iunie 2010 în beneficiul victimelor inundaţiilor din Ungaria a avut ca rezultat suma de 338.384,80 RON, cel mai mare rezultat obţinut în urma unei colecte organizate de Caritas Alba Iulia. Suma este folosită în cadrul unui program comun al Caritas-ului Catolic din Ungaria, respectiv Confederaţia Caritas din România pentru ajutorarea victimelor calamităţilor.
Despre folosirea concretă a donaţiilor ambelor colecte Vă oferim informaţii cu ajutorul partenerilor media al organizaţiei.