Să sărbătorim copilăria!

De 1 Iunie, copiii ocrotiţi la Centrul de Plasament „Pro Familia” Teius au participat la o excursie organizată la Cluj-Napoca.

Acesta a fost cadoul oferit de Caritas Alba Iulia – Asistenţă Socială şi Direcţia Generală de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Alba  cu ocazia Zilei Internationale  a Copiilor. Excursia s-a realizat pe traseul Teius – Turda – Cluj Napoca si retur.
Copiii au avut astfel prilejul sa viziteze Salina de la Turda, Gradina Botanica din Cluj Napoca si alte obiective turistice si culturale de pe traseu. Chiar daca vremea nu a tinut cu noi si a plouat aproape toată ziua, acest mic inconvenient nu a putut umbri entuziasmul si bucuria copiilor.
 Prin realizarea acestei excursii am incercat sa  marcăm în modul cel mai frumos şi mai util cu putinţă Ziua de 1 Iunie –Ziua Internationala a Copiilor pentru copiii aflati la centrul de plasament. In acest fel am reuşit sa aducem zâmbete pe chipul celor cu care soarta nu a fost prea generoasă şi totodată am contribuit la dezvoltarea lor cognitivă si afectivă  oferindu-le posibilitatea de a-şi întipări in memorie aspecte care pot deveni de neuitat pentru ei. (Iuliana Polhac)