Samu vă doreşte la mulţi ani de ziua copiilor!

În fiecare an de 1 iunie sărbătorim ziua copiilor. În această zi nu temele ocupă primul loc, exerciţiile de matematică şi de gramatică sunt înlocuite cu jocuri distractive şi cu o atmosferă festivă.

În Centrul de Zi al Organizaţiei Caritas-Alba-Iulia din Sîngeorgiu de Mureş,  elevii nu au stat în bancă la teme, ci s-au adunat la Căminul Cultural al comunei să sărbătorească împreună această zi deosebită.

Aproximativ 100 de copii au participat împreună cu părinții lor la spectacol. A fost invitat un magician care a făcut un show extraordinar: a arătat nişte trucuri cu cărţi de joc cu care şi-a vrăjit spectatorii. Copii au fost ceruţi să interacționeze, ceea ce i-a înveselit.

O altă surpriză a fost și prezența unui clovn care a ajutat magicianului să formeze împreună sabii din baloane şi să le ofere copiilor în cadou.

Şi noi am pregătit cadourile cu bucurie: din partea Primăriei Sîngeorgiu de Mureș, copiii din grădiniţă și şcoală au primit dulciuri, iar din partea firmei Romgaz au primit rechizite școlare.

Mulțumim frumos!
La multi ani, copii!