Schimb de experiențe

În data de 25.03.2021. a fost organizat o zi pentru schimb de experiență pentru echipa de proiect din partea Cartias Alba Iulia și partenerul, Primăria Municipiul Odorheiu Secuiesc.

Prin acest schimb de experiențe am vizitat un centru de dezvoltare timpurie pentru familii dezavantajate din Sfântu Gheorghe, județul Covasna și un Centru Social din Valea Belin, județul Covasna. La schimbul de experiențe au participat 16 persoane din domeniul incluziunea grupurilor dezavantajate. Având în vedere restricțiile stării de alertă, s-a luat decizia să nu se organizeze evenimente de mai multe zile deodata. In prima perioada a proiectului, s-a organizat 1 schimb de experientă, urmând ca celelalte două zile să fie organizate, tot așa câte o zi în perioada urmatoare cu  destinații planificate: Patarât (Cluj Napoca) și Centrul Social din Sângeorgiu de Mureș.

Centrul de dezvoltare din Sfântu Gheorghe:

Centru Social din Valea Belin:

Proiectul numit ”Toți pentru toți – Servicii integrate pentru incluziunea comunităților dezavantajate din Odorheiu Secuiesc” este finanțat în cadrul Granturilor SEE  2014-2021.