Schimbări în conducerea Organizaţiei

Funcţia de director general al Organizaţiei Caritas Alba Iulia va fi preluată de către dr. Márton András, iar funcţia de director spiritual de către pr. Máté Róbert

Începând cu data de 1 august 2007 funcţia de director general al Organizaţiei Caritas Alba Iulia va fi preluată de către dr. Márton András, iar funcţia de director spiritual de către pr. Máté Róbert, după ce actualul director general al Organizaţiei, pr. Szász János a fost numit de către Arhiepiscopul de Alba Iulia, dr. Jakubinyi György în funcţia de director economic al Arhidiecezei Alba Iulia.

Pr. Szász János a condus timp de 16 ani Organizaţia Caritas, organizaţie care a cunoscut în această vreme o dezvoltare considerabilă a activităţilor şi a numărului de angajaţi. Arhiepiscopul l-a numit în locul său pe dr. Márton András care lucrează de 10 ani în cadrul organizaţiei. Pr. Máté Róbert va prelua funcţiile directorului spiritual şi va fi responsabil al organizaţiei pe plan spiritual.
Dr. Márton András, născut la data de 19 martie 1967 la Tîrgu-Mureş, a absolvit Facultatea de Medicină Generală a Universităţii de Medicină şi Farmacie din Tîrgu-Mureş. Din 1997 lucrează la Organizaţia Caritas Alba Iulia ca şi coordonator al programului de îngrijire la domiciliu. Din 2005 a fost ales în funcţia de coordonator al grupului de lucru pentru Îngrijire la domiciliu din cadrul Caritas Europa.

Máté Róbert, născut la data de 23 decembrie 1971 la Braşov, a absolvit Facultatea de Teologie Romano-Catolică la Alba Iulia. Între 1999–2002 a efectuat studii post-graduale cu tematica Caritas şi comunitate la Universitatea Albert Ludwigs din Freiburg (Germania). În perioada 2002–2007 a fost doctorand al Universităţii din Freiburg.