Case de studii, case de oaspeți

În casele noastre de oaspeți și de studiu situate în inima Ardealului, oferim instruire, conferințe, exerciții spirituale și diverse programe comunitare și familiale. Așteptăm oaspeți, pelerini și turiști într-un mediu calm, pașnic, ceea ce este excelent și pentru petrecerea timpului liber:

Casa Jakab Antal din Șumuleu Ciuc îşi așteaptă oaspeții într-o ambianţă idilică, liniștită. Oferă cazare și masă pentru pelerini și pentru diferite grupuri de persoane, pentru cursuri de formare, conferințe sau programe spirituale.

Centrul de Studii Sf. Benedict din Gheorgheni este situat în Grădina Csiky, un parc dendrologic unic în Ținutul Secuiesc. Activitatea este concentrată asupra tineretului și a dezvoltării regionale, adăpostește diferite programe pentru tineret, tabere, conferințe, programe spirituale.

Casa Caritas din Lunca de Sus îi așteaptă pe pelerini, turiști, familii și prieteni într-un mediu liniștit, tipic din Valea Trotușului, cu o priveliște frumoasă, la mai puțin de 1 km de pârtia de schi.

CariCamp din Jigodin Băi este situat la 6 km de Miercurea Ciuc, lângă râul Olt, într-un mediu pitoresc și poate găzdui 50 de persoane (momentan este în renovare).

Casa de oaspeți din Alba Iulia este situată în imediata vecinătate a arhiepiscopiilor și catedralelor romano-catolice și ortodoxe. Oferim cazare pentru 10 persoane la un preț convenabil, iar din suma plătită sprijiniți activitățile sociale ale organizației.