Case de oaspeți, case de studiu

În casele noastre de oaspeți și de studiu situate în inima Secuimii, oferim instruire, conferințe, exerciții spirituale și diverse programe comunitare și familiale. Așteptăm oaspeți, pelerini și turiști într-un mediu calm, pașnic, ceea ce este excelent și pentru petrecerea timpului individual. Casa Jakab Antal din Șumuleu Ciuc îşi așteaptă oaspeții într-o ambianţă idilică, liniștită. Oferă cazare și masă pentru pelerini și pentru diferite grupuri de persoane, pentru cursuri de formare, conferințe sau programe spirituale. Centrul de Studii Sf. Benedict din Gheorgheni este situat în Grădina Csiky, un arboretum unic în întregul Secuiesc. Activitatea este concentrată asupra tineretului și a dezvoltării regionale, adăpostește diferite programe pentru tineret, tabere, conferințe, programe spirituale. Casa Caritas din Lunca de Sus îi așteaptă pe pelerini, turiști, familii și prieteni într-un mediu liniștit, liniștit, tipic din Valea Tatrosului, cu o priveliște frumoasă, la mai puțin de 1 km de pârtia de schi.  CariCamp din Jigodin Băi este situat la 6 km de Miercurea Ciuc, lângă râul Olt, într-un mediu pitoresc și poate găzdui 50 de persoane. Vila Hargita din Harghita-Băi se află la 22 km de Miercurea Ciuc, la o altitudine de 1.400 de metri deasupra nivelului mării. Poate fi o cazare ideală pentru oaspeții care vizitează Harghita-Băi.