Tineri pentru schimbare – program de mentorat

Scopuri
Scopul proiectului este discutarea acelor întrebări și teme de care tinerii sunt interesați, prin activități de grup și sesiuni individuale. Printre obiectivele noastre enumerăm: sporirea cunoștințelor tinerilor legate de profesii, care îi vor ajuta în alegerea carierei corespunzătoare aptitudinilor lor; cunoașterea celuilalt și autocunoașterea; dezvoltarea creativității și a abilităților lor prin intermediul activităților artistice.

Un alt scop de al nostru este întărirea comunităților de tineri și sensibilizarea lor. Dorim să inițiem și să realizăm niște procese, care încurajează cooperarea și acceptarea reciprocă. Dorim să atingem această inițiativă prin crearea de producții împreună și prezentarea lor pentru comunitățile tinerilor.

Grup țintă
Lucrăm cu elevi din școli vocaționale și cu tineri liceeni cu vârsta cuprinsă între 14–20 ani prin activități de grup și prin sesiuni individuale.

Perioada de derulare a proiectului: 01.05.2023. – 31.12.2024

Locații și contacte:
Odorheiu Secuiesc
Zenkő Bekő Fóri, mentor: 0735 526 928, [email protected]
Gheorgheni
Noémi Sârbu, mentor: 0737 067 947, [email protected]
Tîrgu-Mureș
Éva Bojoievschi, mentor: 0754 601 947, [email protected]

Coordonator program

Imola Füzi: 0744 335 272, [email protected]

Descrierea detaliată a proiectului >>>

Finanțat de Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin, însă, exclusiv autorului (autorilor) și nu reflectă neapărat punctele de vedere și opiniile Uniunii Europene sau ale Comisiei Europene. Nici Uniunea Europeană, nici Comisia Europeană nu pot fi considerate răspunzătoare pentru acestea.