Serviciu de îngrijire şi asistenţă socială la Nadeş şi Sânpaul

Programul de îngrijire medicală şi asistenţă socială a Organizaţiei Caritas Alba Iulia Filiala Tîrgu-Mureş s-a mai lărgit cu două centre

Deschisă la începutul lunii decembrie, la centrele din Nadeş şi Sânpaul câte două angajaţi vor servi comunele şi opt sate alăturate. Noile centre pot fi contactaţi prin primăriile locale, sau la numărul de telefon 0265-250.191 şi stau la dispoziţia nevoiaşilor cu serviciu de îngrijire de bază, ajutor în gospodărie şi prin închirierea unor mijloace de îngrijire medicală.

Sub coordonarea a 9 centre în 81 de localităţi mureşene funcţionează serviciu de îngrijire medicală şi asistenţă socială al organizaţiei Caritas Alba Iulia. În aceste localităţi lunar 1800 de persoane sunt îngrijite de 62 asistenţi medicali, îngrijitori şi asistenţi sociali. Acest serviciu este finanţat de primăriile locale, Consiliul Judeţean Mureş şi din proiecte, iar prin o mică parte din contribuţiile îngrijiţilor.