Şi noi vom înota la SWIMATHON!

Evenimentul a de strângere de fonduri Swimathon oferă cadru sub formă de concurs de înot pentru realizarea diferitelor idei în favoarea comunităţii. Scopul este de a mobiliza acei oameni care doresc să se implice în viaţa comunităţii.

Cum participăm noi?

Anul acesta participăm în concurs pentru prima dată. Până la 29 mai poţi sprijini două proiecte Caritas:

1. LUMEA PITICILOR la evenimentele outdoor. Scopul proiectului este asigurarea unui set de echipament portabil adecvat vârstei de 0-3 ani la evenimente în aer liber, creşterea numărului familiilor care participă la evenimente outdoor – astfel şi participarea a cât mai multor copii între 0-3 ani.

1. Vara învăţăm şi cu ŞAMU ne distrăm! Organizarea grădiniţei estivale pentru copii defavorizaţi din Sîngeorgiu de Mureş unde scopul este dezvoltarea abilităţilor necesare alfabetizării şi lărgirea cunoştinţelor de cultură generală a copiilor. Proiectul urmăreşte creşterea accesului la educaţie, înscrierea la şcoală a cât mai multor copii din comunităţile defavorizate a comunei şi eliminarea decalajelor dintre copiii romi şi copiii de altă etnie care se înscriu la şcoală.

Cum poţi să te implici?

Poţi sprijini proiectele noastre ca persoană fizică sau printr-o companie:
– Cu sumă fixă – minim 20 de lei
– Cu anumită sumă după înotarea fiecărui lungimi de piscine – min. 1 lei/lungime de piscină

Swimatonul este realizat de Fundaţia Comunitară Mureş.

Mai multe informaţii:
Web: www.swimathon.ms