”Și noi vrem să învățăm!”, ediția 2018

Azi, 20 septembrie 2018, am încheiat a VI-a ediție a campaniei de strângere de rechizite pentru copiii nevoiași din comunitate, ”Și noi vrem să învățăm!”. Caritas Alba Iulia prin Centrul de Consiliere și Sprijin pentru Părinți și Copii ”Sfânta Varvara” Petroșani vrea să aducă calde mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în actuala ediție a campaniei de strângere de rechizite ”Și noi vrem să învățăm!”.

Un număr impresionant de persoane fizice au răspuns pozitiv apelului nostru, donând sume de bani sau aducând la sediul nostru rechizi te, motiv pentru care le suntem deosebit de recunoscători. Este un semn venit din partea membrilor comunității că întrajutorarea celor vulnerabili și aflați în nevoie reprezintă încă o valoare centrală în viața noastră.

De asemenea, le suntem îndatorați inimoșilor noștri voluntari care s-au implicat fie donând rechizite/sume de bani, fie alocând timp promovării active a campaniei, semn că printre tinerii comunității se găsesc și cei ancorați în realitatea socială, simt nevoia de aproape și mai ales sunt activi în ceea ce privește implicarea socială.

Donațiile sunt adresate să ajute copiii defavorizaţi din Valea Jiului să aibă acces la educație echitabilă. Vom transmite feedback tuturor partenerilor, persoanelor ce au donat și comunității direct sau prin intermediul paginii noastre de Facebook – Caritas Petroșani. Vă invităm astfel să fiți alături de noi în bucuria de a oferi acestor copii câte un ghiozdan pregătit cu toate cele necesare actului didactic.

Mulțumim partenerilor noștri Baril Forte (Dărănești, Livezeni, Lupeni), Diverta  (Magazinul Jiul Shopping Center), Librăria Școlarului, SC Star Aldaro Srl pentru că au oferit clienților lor ocazia de a face fapte bune și au pus la dispoziție locațiile lor.

Apreciem implicarea și le mulțumim Parohiei Romano-Catolice ”Sf. Varvara”, Petroșani, Parohiei Ortodoxe Române Petroșani III, Parohiei Romano-Catolice Vulcan care au organizat colecte pentru a veni în sprijinul campaniei noastre de ajutorare a celor mai săraci copii din comunitatea noastră în prag de început de an școlar.

Suma de bani strânsă la sfârșitul actualei ediții ”Și eu vreau să învăț!” este de 5.311,28 lei