”Și noi vrem să învățăm!”, ediția 2019

În data de 17 septembrie 2019 am încheiat a VII-a ediție a campaniei de strângere de rechizite pentru copiii nevoiași din comunitate, ”Și noi vrem să învățăm!”. Donațiile sunt adresate să ajute copiii defavorizaţi din Valea Jiului să aibă acces la educație. De asemenea, le suntem îndatorați inimoșilor noștri voluntari care s-au implicat fie donând rechizite/sume de bani, fie alocând timp promovării active a campaniei. Donațiile strânse la sfârșitul actualei ediții ”Și eu vreau să învăț!” sunt în sumă de 8.317,21 lei. Această suma a fost folosită pentru achiziționarea rechizitelor și a încălțămintei necesare pentru 32 de copii nevoiași. Apreciem gestul celor care au contribuit la această campanie ca fiind un semn încurajator pentru comunitatea noastră, cu precădere pentru sănătatea noastră morală. 

Asociația Caritas mulțumește partenerilor noștri SC Geanta Mariei SRL, Baril Forte (Dărănești, Livezeni, Lupeni), Diverta (Magazinul Jiul Shopping Center) pentru că au oferit clienților lor ocazia de a face fapte bune și au pus la dispoziție locațiile lor.

Apreciem implicarea și le mulțumim Parohiei Romano-Catolice ”Sf. Varvara”, Petroșani, Parohiei Ortodoxe Române Petroșani III, Parohiei Romano-CatolicVulcan, parohiile sus numite promovând în rândul enoriașilor campania noastră caritabilă, iar enoriașilor acestora le mulțumim pentru că au venit în sprijinul campaniei noastre de ajutorare a celor mai săraci copiii din comunitatea noastră în prag de început de an școlar.

Îndemnăm membrii comunității să fie parte din astfel de campanii deoarece ele îmbogățesc valorile intracomunitare și ne reamintesc constant cât e de vindecător să îți ajuți semenii!