Surprize în cutii de pantofi

Iepuraș, ursuleț, mașinuță, cuburi de construit, creioane colorate și multe alte jucării, piese de îmbrăcăminte, hăinuțe calde și pantofiori erau ascunse în cutiile de pantofi personalizate cu desenele proprii ale colegilor de la Gedeon Richter România. Compania farmaceutică a mai completat donațiile personalului său cu produse de igienă personală, rechizite școlare și dulciuri, dorind să înfrumusețeze astfel Crăciunul multor familii nevoiașe.

Întâlnirea de predare a cadourilor a avut loc în clădirea Gedeon Richter România din Tîrgu-Mureș (str. Cuza Vodă, nr. 99-105) în data de 5 decembrie. Patru mașini au fost încărcate cu donații, pe care colegii de la Caritas Alba Iulia le vor înmâna familiilor cu copii mici, aflate în grija lor. Parteneriatul dintre compania farmaceutică și organizația caritativă are o istorie de durată și sperăm că va continua, scopul comun fiind, de a da o mână de ajutor celor aflați în dificultate.

Mulțumim!

Orbán Júlia