Swimathon 2017 – Prima mea tabără de vară

Update: fotografii despre eveniment >>>

Anul acesta participăm în concursul de înot Swimathon pentru a doua dată, astfel poţi sprijini proiectul Prima mea tabără de vară a organizaţiei Caritas Alba Iulia până la 11 iunie.

Evenimentul de strângere de fonduri Swimathon oferă cadru sub formă de concurs de înot pentru realizarea diferitelor idei în favoarea comunităţii. Scopul este de a mobiliza acei oameni care doresc să se implice în viaţa comunităţii mureşene.

Din ce constă Prima mea tabără de vară?

Ideea taberei de vară s-a născut cu scopul asigurării participării într-o tabără copiilor care provin din familii aflate în dificultate şi nu au experienţe unice de vacanţă. Corepetarea este foarte importantă, dar o tabără oferă alte opţiuni de dezvoltare, cum ar fi o nouă motivaţie, noi situaţii, şi copiii au ocazia să se familiarizeze cu forme de purtare noi.

Beneficiarii noştri sunt în majoritate copii cu vârsta între 7-13 ani, aflaţi în situaţie de dificultate din diferite localităţi şi comune din judeţul Mureş: Sângeorgiu Pădure, Fântânele, Bălăuşeri, Ghindari, Sângeorgiu de Mureş etc. Aceşti copii provin din familii aflate în dificultate: diferite probleme sociale, venituri reduse, familii monoparentale, părinţi fără locuri de muncă, părinţi bolnavi, copii crescuţi de rude etc.

Dorim să le oferim acestor copii posibilitatea participării la prima lor tabără şi să se îmbogăţească cu experiențe de neuitat. Dorim să strecurăm zâmbete şi bucurie în inimile copiilor, să experimenteze frumuseţea unei tabere.

Ajută cât mai mulţi copii să aibă parte de o tabără de neuitat!

Cum poţi să te implici?

Poţi sprijini proiectele noastre ca persoană fizică sau printr-o companie:
– Cu sumă fixă – minim 20 de lei
– Cu anumită sumă după înotarea fiecărui lungimi de piscine – min. 1 lei/lungime de piscină

DONARE >>>

Swimatonul este realizat de Fundaţia Comunitară Mureş.

Mai multe informaţii:
www.swimathon.ms