Târgul de recompensă

La data de 28 februarie, a avut loc un târg de recompense pentru copiii care frecventează Gimnaziul Tompa László, o instituție unde învață numai copii romi, într-o zonă izolată a orașului. Această târg este una dintre modalitățile prin care se încurajează prezența elevilor, iar aceștia o așteaptă mereu cu nerăbdare.

Împreună cu profesorii, ei ajută la organizarea festivității. Copiii cu cele mai puține absențe în cadrul evenimentului vor avea prioritate. Profesorii au folosit tabelele de punctaj pentru a evalua prezența copiilor și, urmând instrucțiunile lor, târgul a fost un succes. Copiilor li s-a reamintit că va mai avea loc o astfel de festivitate și că prezența va fi baza pentru acordarea premiilor.

Pachetul de premiere a inclus un ghiozdan, o bluză polară, rechizite școlare (creion, pix, riglă) și bomboane. Primii trei copii care au avut cel mai mare număr prezență au primit lista. Ceilalți copii au primit un pachet cu rechizite școlare și bomboane.

Ceilalți copii au primit pânza cu rechizite școlare și bomboane. Copiii au finalizat târgul într-un mod disciplinați, nu a existat nicio gelozie, iar târgul a fost foarte bine frecventat.

Pál Anna, institutor

 

Proiectul numit ”Toți pentru toți – Servicii integrate pentru incluziunea comunităților dezavantajate din Odorheiu Secuiesc” este finanțat în cadrul Granturilor SEE  2014-2021.

Material realizat cu sprijinul financiar al Granturilor SEE și/sau Norvegiene 2014 – 2021. Conținutul acestuia (text, fotografii, video) nu reflectă opinia oficială a Operatorului de Program, a Punctului Național de Contact sau a Oficiului Mecanismului Financiar. Informațiile și opiniile exprimate reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorului/autorilor.