Un dar pentru bunica!

Organizaţia Caritas Alba Iulia a iniţiat o acţiune numită “Un dar pentru bunica” împreună cu Liceul de muzica si arte plastice Alba Iulia şi Asociatia “ S.O.P.H.I.A. pentru copiii noştri” pentru pentru femeile vârstnice asistate la domiciliu

Prin această activitate am adus bucurie cu ocazia Zilei de 8 Martie, în sufletele a 85 de femei vârstnice, dependente de ajutorul celorlalţi, care sunt asistate la domiciliu de personalul Centrului de Îngrijire Medicală şi Asistenţă Socială la Domiciliu din Alba Iulia, al Organizaţiei Caritas.
Astfel, în perioada premergătoare zilei de 8 Martie, femeile vârstnice care sunt bolnave şi nu se pot deplasa au fost vizitate la domiciliu de către elevi însoţiţi de angajaţi Caritas, pentru a fi felicitate şi a li se acorda cadourile pregătite cu această ocazie (felicitări realizate manual de elevi coordonaţi de prof. Mladin Iosif si prof. Diana Vasiu şi flori).

Acţiunea a adus cu sine căldura primăverii, sentimentul renaşterii şi bucuria iubirii, prin momentele alese în cadrul desfăşurării acesteia. Pentru aceste femei, bucuria pe care o trăiesc adunând recunoştinţa noastră, înseamnă împăcarea sufletului cu neajunsurile vârstei. Pacea, dragostea, bunătatea, voinţa şi dăruirea noastră a tuturor sunt condiţiile necesare creării unui prezent mai bun pentru ele.