Un milion de stele pentru nevoiaşi

Aprinde și tu o lumânare! Alătură-te acțiunii pe 14 noiembrie la Tîrgu-Mures!

O acţiune de solidaritate
Locaţia evenimentului: Tîrgu-Mureş, Piaţa Teatrului
Data evenimentului: 14 noiembrie 2009, sâmbătă, între orele 17-20
 
Acțiunea Un milion de stele are deja o tradiție în țările din Europa de Vest. Prima dată a fost organizată în 1998 în Franța. De atunci acțiunea se organizează anual în tot mai multe locații.
Scopul acțiunii este în fiecare locație aceeași: să ofere semne vizibile pentru o societate solidară şi o lume dreaptă, de luptă împotriva sărăciei şi a excluziunii sociale.
În cadrul acţiunii se iluminează cu lumânări locurile și clădirile publice reprezentative, fiecare lumânare reprezentând simbolic o persoană aflată în nevoie.
Organizația Caritas Alba Iulia se alătură prima dată acțiunii Un milion de stele. În data de 14 noiembrie 2009, începând de la orele 17 vom ilumina cu candele Piața Teatrului din Tîrgu-Mureș.
Sumele obţinute din vânzarea candelelor vor fi folosite pentru ajutorarea persoanelor marginalizate, beneficiarii organizaţiei Caritas
 
Aprinde și tu o lumânare!
Alătură-te acțiunii organizației Caritas!
 
Parteneri media:
 
Cele un milion de stele ale solidarității se vor străluci simultan în șapte orașe din România.  Alătură-te pe 14 noiembrie începând cu orele 17 acțiunii organizațiilor Caritas din România în orașele: Tîrgu-Mures, Satu Mare, Cluj, Oradea, Blaj, Timişoara şi Iaşi.