Un nou centru de dezvoltare și educație timpurie la Gheorgheni

Caritas Alba Iulia a înființat al patrulea centru de dezvoltare și educație timpurie la Gheorgheni în data de 26 noiembrie

Printre obiectivele noului centru se numără dezvoltarea și educarea copiilor, prevenirea neglijării acestora precum și întărirea relației mamă-copil. Coordonatorul programului, Palotas Hajnal, a vorbit despre serviciile oferite printre care se numără consilierea de specialitate, activitățile pe grupe de vârstă pentru sugari și copii mici și funcționarea grupului de sprijin pentru părinți.
La deschiderea centrului directorul general Caritas Alba Iulia, Marton Andras, și directorul de departament, Ludescher Laszlo, au vorbit despre relevanța noului program în viața comunității. 
Cu ocazia inaugării cei prezenți au avut posibilitatea de a observa activitățile oferite, iar mamele și copiii s-au putut îndeletnici cu jucăriile și accesoriile centrului.
Sediul noului centru a fost oferit de către parohia Sfântul Ștefan sub deviza învățăturii creștinești „Lăsați copiii să vină la mine”. Astfel de centre există și în Târgu-Mureș, Reghin și Odorheiu Secuiesc.