Vă mulţumim că aţi direcţionat cei 2% din impozitul Dvs

Organizaţia Caritas Alba Iulia şi filialele sale au derulat în cursul anului 2006 campania 2% pentru extinderea serviciului de îngrijire la domiciliu Rezultatele campaniei în cifre…

Organizaţia Caritas Alba Iulia şi filialele sale au derulat în cursul anului 2006 campania 2% pentru extinderea serviciului de îngrijire la domiciliu intitulată „2% pentru o viaţă demnă! Caritas – Îngrijire la domiciliu”.

În cadrul campaniei 2%, organizată în 5 judeţe din Transilvania, până în data de 21 februarie 2007 s-au adunat 34.286,50 RON (342.865.000 lei vechi) pentru persoanele vârstnice şi bolnave prin direcţionarea a 2% din impozitul pe venit.

Cu această sumă acoperim cheltuiele de îngrijire la domiciliu a 1000 de persoane pe o perioada de 3-4 luni. Programele Organizaţiei Caritas Alba Iulia au la bază principiile continuităţii şi funcţionalităţii. Fiind esenţial ca serviciile oferite de organizaţie să aibă un caracter continuu, pe lângă suma adunată prin intermediul campaniei 2%, Caritas Alba Iulia adaugă alte resurse obţinute de la bugetul de stat, de la bugetele locale şi judeţene, precum şi resurse obţinute prin granturi, pentru ca angajaţii organizaţiei să îngrijească persoanele vârstnice şi bolnave în căminele lor. Incercăm astfel să oferim acestor persoane o viaţă demnă şi independentă.

În cursul anului 2006 au beneficiat de serviciile noastre de îngrijire la domiciliu în total 11.707 persoane în 5 judeţe ale ţării.

Vă mulţumim că aţi direcţionat cei 2% din impozitul Dvs. pe venit pentru Organizaţia Caritas Alba Iulia şi filialele sale.