Un milion de stele pentru nevoiași

În mod tradițional, Caritas organizează acțiunea de solidaritate Un milion de stele în octombrie a fiecărui an. Deja anul trecut din cauza pandemiei, pentru a ne proteja sănătatea am anulat ieșirea în public de a ilumina un spațiu, dar cu toate acestea, în această perioadă dificilă este și mai important să arătăm solidaritatea față de nevoiași. Dacă aprindem o candelă acasă și o așezăm în fereastră, ne exprimăm simbolic că ne pasă de cei aflați în dificultate, iar donând îi putem ajuta și în realitate.

Oferindu-vă posibilitatea de a ajuta la îngrijirea unui copil defavorizat, a unui tânăr cu dizabilități sau a unei persoane vârstnice bolnave, donațiile pe care le primim tot anul vor fi folosite pentru persoanele nevoiașe aflate în grija noastră.

De exemplu:
15 de lei ajunge pentru o masă caldă,
60 de lei ajunge pentru o oră de îngrijire la domiciliu,
90 de lei ajunge pentru o ședință de dezvoltare terapeutică,
130 de lei ajunge pentru o zi de îngrijire într-un centru rezidențial.

Mulțumim!

Ghid pentru donațiile online cu card bancar care pot fi făcute aici pe dreapta.:
– după ce ați ales să donați în lei (RON) sau euro (EUR), puteți alege o sumă predefinită sau alta la alegere. După ce ați introdus numele și adresa de e-mail, puteți alege să rămâneți ANONIMĂ sau să apară numele Dvs. PUBLIC în viitor (ex. aici se vede lista donatorilor anteriori >>>);
– butonul MAI DEPARTE vă va duce la interfața de plată a Băncii Transilvania, unde introducând în siguranță datele cardului Dvs. puteți finaliza donația. Banca va retrage suma exactă pe care ați introdus-o, nu sunt alte taxe și comisioane;
– datele Dvs. sunt tratate confidențial de către bancă și de organizație, nedivulgate.

octombrie 10. 2021

Suma pe care doriți s-o donați

Date de contact

Vizibilitate