Colecta Sfânta Elisabeta pentru vârstnicii rămași singuri

Ajutor în timp de nevoie…

15 noiembrie este ziua în care ne îndreptăm spre vârstnicul lăsat singur, indicând faptul că existența lui nu ne este indiferentă, nu am uitat că odată a fost puternic și tânăr, a dat viață, a creat lucruri de durată. O persoană în vârstă este o binecuvântare și apreciem acest lucru când donăm pentru a-i ajuta. Astfel, colecta tradițională Sf. Elisabeta îi susține pe semenii noștri vârstnici și bolnavi din acest an prin activitățile de îngrijire a persoanelor vârstnice a organizației Caritas Alba Iulia.

Asistența (în ochii colegilor noștri) nu este numai un mod de a-și câștiga existența, este și vocația lor, pe care îl fac cu suflet și inimă. Cu toate acestea, pentru ca serviciile noastre să supraviețuiască și să ne extindem responsabilitățile împreună cu creșterea numărului de persoane în nevoie, avem nevoie de sprijinul dvs., de contribuția financiară. Colectele din ultimii ani au dovedit că oamenii ajută cu drag activitățile Caritas Alba Iulia. În 2019, rezultatul colectei Sfânta Elisabeta a fost de 233.019,11 de lei cu care am sprijinit educaţia copiilor defavorizaţi prin programele oferite de Caritas (programe pentru copii şi tineri cu dizabilităţi, centre de zi pentru copii defavorizaţi şi centrele de dezvoltare și educație timpurie, programe de incluziune pentru copii romi etc.), fiindcă suntem convinși că educația este o opţiune reală de ieșire din sărăcie. Dumnezeul să Vă răsplătească! În acest an aşteptăm donații pentru posibilitatea continuării îngrijirii vârstnicilor rămași singuri și a bolnavilor.

Aici puteți citi apelul Excelenței Sale Arhiepiscop dr. Kovács Gergely >>>

noiembrie 6. 2020

Suma pe care doriți s-o donați

Date de contact