Dezvoltarea copiilor

Printre activitățiile organizației se enumeră și dezvoltarea copiilor cu nevoi educaționale speciale și sprijinirea familiilor acestora. În centrele noastre, copiii cu dizabilități, cu risc de subdezvoltare, cu sindromul Down, cu autism sau cu diverse tulburări ale sistemului nervos primesc terapie individuală. Cu expertiză profesională, putem ajuta copiii să-și îmbunătățească calitatea vieții și să profite la maximum de oportunitățile lor!

Costurile unei ore de activitate de dezvoltare este de 90 de lei.

40% din costurile activităților de dezvoltare sunt acoperite din fonduri publice, 35% din granturi externe, iar 25% sunt contribuții a aparținătorii copiilor, fiind dificil de suportat pentru unele familii cu situația materială precară.

Oferind orice sumă puteți sprijini dezvoltarea copiilor cu nevoi educaționale speciale.

Pentru donații prin transfer bancar puteți folosi aceelași conturi bancare cu observația „Dezvoltare copii”:
RON – IBAN: RO51 BTRL RONC RT05 4732 5701
EUR – IBAN: RO98 BTRL EURC RT05 4732 5701
Asociația Caritas Alba Iulia
Banca Transilvania

Mulțumim!

Ghid pentru donațiile online cu card bancar care pot fi făcute aici pe dreapta.:
– după ce ați ales să donați în lei (RON) sau euro (EUR), puteți alege o sumă predefinită sau alta la alegere. După ce ați introdus numele și adresa de e-mail, puteți alege să rămâneți ANONIMĂ sau să apară numele Dvs. PUBLIC în viitor (ex. aici se vede lista donatorilor anteriori >>>);
– butonul MAI DEPARTE vă va duce la interfața de plată a Băncii Transilvania, unde introducând în siguranță datele cardului Dvs. puteți finaliza donația. Banca va retrage suma exactă pe care ați introdus-o, nu sunt alte taxe și comisioane;
– datele Dvs. sunt tratate confidențial de către bancă și de organizație, nedivulgate.

aprilie 24. 2022

Suma pe care doriți s-o donați

Date de contact

Vizibilitate